HIP
HYBRID APPLICATION INTEGRATION

VAN API MANAGEMENT EN IPAAS TOT HYBRIDE INTEGRATIE PLATFORMEN

Event in Dutch

Tijdens deze halfdaagse sessie van AdeptEvents wordt u volledig bijgepraat over de evoluties en trends in de wereld van applicatieintegratie door Guy Crets. Met name de combinatie van ESB’s, cloudgebaseerd iPaas platformen met API management platformen leiden tot het vrij nieuwe concept van Hybride Integratie Platformen. Dit seminar is gebaseerd op concrete en hands-on ervaringen uit de dagelijkse praktijk van een team van 90+ consultants, uiteraard met een leveranciersonafhankelijke blik

april 20, 2021

Time: 09:00 – 13:00

Virtual

Gerelateerde events

Start your integration career

From integrating technology, to uniting bright minds. We’re all about connectivity. Lead with us.    

Contact

Let's get in touch. We would love to connect with you!

© 2023 I8C. All rights reserved.

Terms   Privacy    Cookies