API MANAGEMENT

Het mobiel gebruik van Internet zal in de nabije toekomst dat van het traditionele ‘wired’ web ver overtreffen. Om aan deze noden en verwachtingen te blijven voldoen, moeten toepassingen efficiënt ontsloten kunnen worden. Hiervoor kunnen wij beroep doen op een moderne variant van ‘services’, zijnde de ‘Application Programming Interfaces’ (API’s). Dergelijke API’s vormen bovendien gebruiksklare bouwstenen voor nieuwe, innovatieve toepassingen. Ze zorgen ervoor dat bedrijven zich veel sneller kunnen aanpassen aan veranderingen in de markt, en verzamelen daarbij op hun beurt een schat aan informatie over app-ontwikkelaars en -gebruikers.

U krijgt een duidelijk antwoord op o.a. volgende vragen: welke zijn de mogelijke business modellen ? welke zijn de onderliggende technologieën ? hoe API’s beschrijven en promoten naar de buitenwereld ? welke ontwerpaspecten moeten in acht genomen worden ? hoe API’s goed en ordentelijk ontsluiten ? welke vendors zijn er op de markt van API Management-producten en welke zijn hun sterktes en zwaktes ? En hoe moeten API’s beveiligd worden ?

U ontvangt er een zeer uitgebreide documentatie bovenop ! 

november 12, 2021

Time: 12:30 19:30

VAN DER VALK BRUSSELS AIRPORT HOTEL
Culliganlaan 4 b
1831 Diegem
België

Gerelateerde events

Start your integration career

From integrating technology, to uniting bright minds. We’re all about connectivity. Lead with us.    

Contact

Let's get in touch. We would love to connect with you!

© 2023 I8C. All rights reserved.

Terms   Privacy    Cookies